Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων


Πρόγραμμα ύψους 1 δισ. 50 εκατομμυρίων ευρώ, για την ενίσχυση περίπου 17.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Παπαθανασίου περισσότερες πληροφορίες.

Αφορά εταιρείες μεταποίησης, εμπορίου, τουρισμού και υπηρεσιών που έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια ζωής και απασχολούν έως 50 υπαλλήλους.

Το 80% των χρημάτων θα διατεθούν στην περιφέρεια, ενώ η πρώτη δόση θα καταβληθεί το φθινόπωρο και θα είναι της τάξης του 40%. Η προκήρυξή του θα προδημοσιευτεί στις 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και ένα ειδικό πρόγραμμα, ύψους 250 εκ. ευρώ, που θα αφορά ελεύθερους επαγγελματίες, όπως γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς και άλλους. Το πρόγραμμα αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις. «Η κρίση χτύπησε και την ελληνική πόρτα, πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα» τόνισε ο υπουργός Οικονομίας.

Απαραίτητα για τη στήριξη των μικρομεσαίων χαρακτηρίζει το ΕΒΕΑ τα μέτρα, και υποστηρίζει ότι λειτουργούν τονωτικά για την αγορά και την οικονομία, παρέχοντας ρευστότητα για νέες επενδύσεις».

Προτεινόμενος Συνεργάτης: http://www.marketingpower.gr/index1.html

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN