Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Αποτελέσματα Προκήρυξης ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης της δράσης ενίσχυσης επιστημόνων - ελεύθερων επαγγελματιών και καταρτίστηκε ο πίνακας κατάταξης των επιτυχόντων ανά ΠΕΠ με φθίνουσα σειρά κατάταξης.
Όπως προβλέπεται από το άρθρο 3 σημείο 4 της ως άνω ΥΑ προκήρυξης (ΦΕΚ 1791/Β/27-8-2009) για λόγους διαφάνειας, δημοσιοποιείται ο κατάλογος των δικαιούχων με αναφορά στην επωνυμία του δικαιούχου, στον κωδικό έργου και στο ποσό της δημόσιας χρηματοδότησης που χορηγείται στην πράξη.
Σε εφαρμογή των ανωτέρω αναρτώνται τα αποτελέσματα των επιτυχόντων ανά ΠΕΠ στους διαδικτυακούς τόπους http://www.ependyseis.gr/ και http://www.espa.gr.
Τις επόμενες ημέρες κάθε δικαιούχος της ενίσχυσης θα μπορεί να ανακτά τα αναλυτικά στοιχεία για την έγκριση ή την απόρριψή του στην ιστοσελίδα http://www.ependyseis/mis, κάνοντας χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση διαφωνίας επί του αποτελέσματος, υπάρχει, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, η δυνατότητα υποβολής ένστασης ηλεκτρονικά σε χρονικό διάστημα 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της έγγραφης ειδοποίησης.

Σχετικά αρχεία

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN