Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Διάτρητος ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πλήθος ερωτημάτων για τη φερεγγυότητα του τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, στο οποίο «επένδυσαν» περίπου 190.000 άτομα που ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο, προκαλεί η δημοσίευση των ονομάτων των επιτηρητών του νομού Φθιώτιδας τόσο στο ίντερνετ όσο και σε τοπική εφημερίδα, τέσσερις ημέρες πριν το διαγωνισμό!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό και μάλιστα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, αφού οι διαγωνιζόμενοι του τεστ δεξιοτήτων στην Φθιώτιδα γνώριζαν μέρες πριν τα ονόματα των καθηγητών, δασκάλων ή δημοσίων υπαλλήλων που θα επιτηρούσαν στο εξεταστικό τους κέντρο.

Πώς γνώριζαν τα ονόματα; Φρόντισε να τους τα δώσει «στο πιάτο» η Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα των επιτηρητών στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, τέσσερεις δηλαδή ημέρες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού... Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η τοπική εφημερίδα «Λαμιακός Τύπος», που δημοσίευσε τα ονόματα την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Γνωστοποιείται ότι ολοκληρώθηκε ομαλά σε 1.035 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα η Ειδική Γραπτή Δοκιμασία (Τεστ Γενικών Γνώσεων & Δεξιοτήτων [Προκήρυξη 1Τ/2007 - ΦΕΚ 522/31.12.2007, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ]).

Το ποσοστό συμμετοχής των υποψηφίων ανήλθε στο 58,9%. Συγκεκριμένα προσήλθαν 103.598 από τους 175.789 υποψηφίους.

Τεστ Δεξιοτήτων - Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Τεστ Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ

Τεστ Δεξιοτήτων

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη σήμερα Κυριακή σε 1035 εξεταστικά κέντρα όλης της χώρας, το Τεστ Γενικών Γνώσεων και Δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, παρά τις όποιες μικρές διαμαρτυρίες για καθυστέρηση στην έναρξη του διαγωνισμού.

Η καθυστέρηση, όπως επισημάνθηκε από το ΑΣΕΠ, οφειλόταν στο «προ-τέστ», ουσιαστικά μία προεργασία πριν την έναρξη του Τεστ, προκειμένου να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με το υλικό της εξέτασης, μέχρι τη διανομή των θεμάτων και η οποία είχε ανακοινωθεί εγκαίρως από την Αρχή.

Μέχρι το μεσημέρι, δεν είχε ανακοινωθεί ακόμη ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Τεστ Δεξιοτήτων, για το οποίο είχαν κάνει αίτηση συμμετοχής πάνω από 175.000 άτομα.

Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από την Αρχή, καταχωρήθηκαν ήδη στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα θέματα της Ειδικής Γραπτής Δοκιμασίας. Επισυνάπτονται δε οι 100 βαθμολογικά ισοδύναμες ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκαν να απαντήσουν οι συμμετέχοντες. Επίσης, επισυνάπτονται οι ενδεικτικές ερωτήσεις εξάσκησης, που διανεμήθηκαν μαζί με τις απαντήσεις τους πριν από την εξέταση.


MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN