Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

Επεκτείνεται το ωράριο των γραφείων κτηματογράφησης

Την λειτουργία των γραφείων κτηματογράφησης τις Κυριακές, αλλά και την επέκταση του ωραρίου σε άλλα 20 υποκαταστήματα από την Δευτέρα, προχώρησε η Κτηματολόγιο Α.Ε. με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους.

Συγκεκριμένα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 15 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης στο νομό Αττικής που εξυπηρετούν συνολικά τους ακόλουθους 23 Δήμους: Αιγάλεω, Νέας Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Ηλιούπολης, Ελληνικού (Γλυφάδα, Άλιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη), Μαρκοπούλου, Ελληνικού (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη), Άνω Λιοσίων, Πάρκου Αντώνη Τρίτση (Ίλιο, Πετρούπολη, Άγ. Ανάργυροι, Καματερό), Κηφισιάς, Κορωπίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα προστίθενται στη 12ωρη λειτουργία τα Γραφεία Κτηματογράφησης: Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Δράμας, Κιλκίς και Πολυγύρου.

Τις Κυριακές 19 και 26 Οκτωβρίου όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN