Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Νέα παράταση στο κτηματολόγιο

Μπορεί ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς να απέκλειε το ενδεχόμενο να δοθεί νέα παράταση για την υποβολή των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο εθνικό κτηματολόγιο, όμως σήμερα υπαναχώρησε και ανακοίνωσε ότι παρατείνεται η προθεσμία έως τις 21 Νοεμβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες οι ουρές είχαν επιστρέψει στα γραφεία κτηματογράφησης και τα υποθηκοφυλακεία, ενώ αίτημα για νέα παράταση είχαν υποβάλλει τόσο ο Συνήγορος του Πολίτη, όσο και άλλοι φορείς.

Βλέποντας την κατάσταση αυτή ο κ. Σουφλιάς έδωσε νέα παράταση, τόνισε όμως ότι η ημερομηνία αυτή είναι καταληκτική.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο υπουργός ανέφερε τα εξής:

«Από τις 22 Μαΐου που ανακοίνωσα την έναρξη των νέων προγραμμάτων κτηματογράφησης και μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει πέντε μήνες, ένα πραγματικά επαρκέστατο χρονικό διάστημα για να προετοιμαστεί ο καθένας να δηλώσει την ακίνητη περιουσία του.

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου και προβλεπόταν ως προθεσμία υποβολής των δηλώσεων η 30η Σεπτεμβρίου. Στα τέλη Αυγούστου λόγω του καλοκαιριού ανακοίνωσα την παράταση της διαδικασίας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.
Σήμερα ανακοινώνω την απόφασή μου να παραταθεί η διαδικασία υποβολής των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Οφείλω, όμως να δηλώσω ότι η ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN