Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Διάτρητος ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

ΤΕΣΤ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ & ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Πλήθος ερωτημάτων για τη φερεγγυότητα του τεστ δεξιοτήτων του ΑΣΕΠ, στο οποίο «επένδυσαν» περίπου 190.000 άτομα που ονειρεύονται μια θέση στο δημόσιο, προκαλεί η δημοσίευση των ονομάτων των επιτηρητών του νομού Φθιώτιδας τόσο στο ίντερνετ όσο και σε τοπική εφημερίδα, τέσσερις ημέρες πριν το διαγωνισμό!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως είναι αληθινό και μάλιστα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα, αφού οι διαγωνιζόμενοι του τεστ δεξιοτήτων στην Φθιώτιδα γνώριζαν μέρες πριν τα ονόματα των καθηγητών, δασκάλων ή δημοσίων υπαλλήλων που θα επιτηρούσαν στο εξεταστικό τους κέντρο.

Πώς γνώριζαν τα ονόματα; Φρόντισε να τους τα δώσει «στο πιάτο» η Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Φθιώτιδας, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα των επιτηρητών στην ηλεκτρονική της διεύθυνση, από την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, τέσσερεις δηλαδή ημέρες πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού... Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η τοπική εφημερίδα «Λαμιακός Τύπος», που δημοσίευσε τα ονόματα την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN