Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Κινεζική ...σωσίβιο στον τουρισμό

Marketing Power Thessaloniki's Marketing Consultants

ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

http://www.marketingpower.gr/

Δυνατότητες προσέλκυσης τουριστών από την Κίνα φαίνεται ότι έχει η Ελλάδα, καθώς αποτελεί για τη χώρα μία σημαντική αναδυόμενη αγορά.

Σε μία περίοδο που όλες οι εκτιμήσεις μιλούν για πτώση έως και 11,3 % στις αφίξεις ξένων τουριστών φέτος στη χώρα, τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι Κινέζοι είναι εκείνοι που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Πολυσέλιδα αφιερώματα στον κινεζικό Τύπο προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και τη χώρα ως κορυφαίο και ασφαλή ταξιδιωτικό προορισμό και επισημαίνουν ότι παρά τις ταραχές του Δεκεμβρίου η Ελλάδα παραμένει εξαιρετικά ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός, που συνδυάζει υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες και άριστες υποδομές.

Επισημαίνεται ότι τα οικονομικά πακέτα που προσφέρουν αυτή την περίοδο οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα ελκυστικά κατά την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης, που διανύουμε.

Ασφαλής
Αφιέρωμα στην Ελλάδα προβάλλει το περιοδικό Beauty and Travel, το ειδικό περιοδικό Wune in China καθώς και η εφημερίδα Shanghai Weekly. Ειδικότερα στο τεύχος Φεβρουαρίου το περιοδικό Beauty and Travel επισημαίνεται ότι παρά τις πρόσφατες απεργίες η χώρα παραμένει ασφαλής και υψηλών προδιαγραφών τουριστικός προορισμός, με ελκυστικές τουριστικές προσφορές που προσφέρουν ευκαιρίες ακόμη και κατά την περίοδο της διεθνούς οικονομικής ύφεσης.

Επίσης προορισμό για γαμήλιο και θρησκευτικό τουρισμό χαρακτηρίζει την Ελλάδα σε δισέλιδο αφιέρωμά της η εφημερίδα Shanghai Weekly, ενώ το περιοδικό Bizmode στο τεύχος Φεβρουαρίου, στις σελίδες Romantic Honeymoon Destinations προτρέπει τους Κινέζους που σχεδιάζουν να παντρευτούν εντός του τρέχοντος έτους να τελέσουν τη γαμήλια τελετή τους στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

MYSTERY SHOPPING, ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ, MARKETING CONSULTING , ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, MARKETING PLAN